Big Apple New York (day #7)

verslag vrijdag 30 maart 2012

Vanochtend worden nog de hoognodige boodschappen gedaan en tussendoor lekker koffie gedronken in het zonnetje op een bankje voor de deur van Starbucks. Vlak voor vertrek deelt Jol de welverdiende certificaten voor deze PLIC module uit. Hoera! We zijn allemaal geslaagd.

Dan vertrekken mijn reisgenoten naar het vliegveld op weg naar huis. Ik blijf alleen achter… (snif), ik mis hun nu al. 😉

Ik heb nu een week vakantie in het vooruitzicht. Vakantie in New York. Lekker uitrusten… kan dat wel in New York, the Big Apple, the city that never sleeps? Na de zware PLIC week ben ik exhausted, dus ik doe het vandaag lekker rustig aan. Na een ritje met de metro en een leuke wandeling door de stad, vind ik een bankje in Central Park waar ik van mijn nieuwe boek geniet. Daarna neem ik de taxi naar het vliegveld, niet voor de thuisreis, maar om mijn geliefde op te halen voor nog een lange en vermoeiende week in the Big Apple.

Dit is het einde van mijn ‘dagelijkse’ NY reeks. Nou ja, dagelijks? Ik heb in elk geval verslag gedaan van elke dag die ik met mijn reisgenoten in NY heb beleefd. Een week die ik, dankzij Esther, Marianne, Monique, Guido en Jol, nooit meer zal vergeten!

3 antwoorden op “Big Apple New York (day #7)”

 1. Ik hoop dat de week met Olga ook 1 is geweest om nooit te vergeten. Vast wel! Ben benieuwd wat jullie samen allemaal nog gezien en beleefd hebben. Het zit er al weer bijna op. Ik weet eigenlijk niet welke dag je terugkomt. Maar ik zie je dinsdag wel (toch?) voor de overige verhalen. Goede terugreis! Lieve groeten voor jou en Olga
  CU!

 2. Heb je in de vakantieweek geen leuke interviews gehouden
  waar zijn de blogs
  waar de verhalen
  waar de foto’s
  jack….

  voed ons…

Geef een reactie