Innovation and Change

Dit blog heeft afgelopen zomer echt vakantie gevierd. Te lang eigenlijk. Het wordt tijd de draad weer op te pakken. Ik heb ideeën genoeg en ik struikel over mijn eigen concepten. Ondertussen heb ik de afgelopen weken toch weer een aantal berichten de wereld in gestuurd. Dat ik nu ook nog twee nieuwe categorieën introduceer is onderdeel van de bewijsvoering. Het bewijs dat ik genoeg ideeën heb om over te schrijven.

Ik ben recent gestart met de master ‘Personal Leadership in Innovation and Change’ (PLIC) bij People and Business Management een van de opleidingen van het kenniscentrum ‘Economie & Management’ van Zuyd in Sittard. Ik noem de eerste categorie dan ook Innovation&Change (‘innovatie en verandering’ past niet in het menu ;-)). In deze categorie zal ik o.a. korte boekbesprekingen schrijven van die boeken waar ik enthousiast over ben; natuurlijk nadat ik ze gelezen heb. 😉 Uiteraard zullen onderwerpen uit de opleiding aan de orde komen, zaken die me raken. Verder zul je hier berichten vinden over actuele onderwerpen met betrekking tot werk, maatschappij, misschien een beetje politiek en meer. Meer? Meer verklap ik nu lekker nog niet.

De andere categorie die ik binnenkort zal introduceren heet ‘Goede doelen’. Dat klinkt misschien een beetje plat, maar in die categorie wil ik vooral aandacht geven aan bijzondere of opvallende projecten, veelal kleine initiatieven. Daarnaast zal ik toch ook wel eens aandacht besteden aan grote en bekende organisaties maar dan specifiek gericht op één actie of doel. Uiteraard zullen juist die, wat mij aanspreken, aan de orde komen. Ik sta daarnaast open voor goede suggesties van mijn lezers. Dus… laat maar komen.

Geef een reactie