The Big Apple… Klaar af!

De nieuwe iPad? Nee hoor, daar gaat het nu eens niet over. 😉 Sterker nog ik heb bewust alle berichten die ik daarover vandaag voorbij heb zien komen maar gelijk gewist.

Met zo’n 17 conceptberichten die ik nog een keer wil afmaken en publiceren moet ik bekennen dat ik de laatste tijd weer veel te weinig heb geblogd. De oorzaak is eenvoudig: te druk met werk en studie. Tja… en dan nu klaar voor een nieuw persoonlijk record. Dat is tenminste mijn voornemen. Eerlijk gezegd heb ik geen idee of het er ook van komt. Nou heb ik het wel aan mijn collega’s beloofd en belofte maakt schuld. Waar ik het over heb? In het kader van de PLIC ga ik morgen naar the Big Apple voor mijn International Experience. Dat is een van de 8 modules van de PLIC. Een kleine week werken en studeren in New York. De afgelopen weken heb ik al hard aan de diverse opdrachten gewerkt; gelezen en een presentatie voorbereid. We ontmoeten o.a. een alumni van Zuyd die nu in New York leeft en werkt. Ook ontmoeten we de CEO en oprichter van Broadjam.

Morgen is een reisdag: met Air Canada van Brussel naar Montreal en van Montreal naar New York. Na het inchecken in het hotel gaan we eten en daarna NY by night verkennen, de sfeer van de Big Apple snuiven. En dan vraag ik me af, ruikt het daar naar appel (Apple) of stinkt het naar uitlaatgassen. 😉 We’ll see. Ik heb er wel zin in.

Ik ga proberen dagelijks kort verslag te doen van onze ervaringen in New York. CU 2morrow.

 

PS: … en als ik weer op het Europese continent ben ga ik alsnog een nieuwe iPad kopen. (nee, ik breng hem dus niet mee uit de US)

Geef een reactie