Grappige, leuke, stevige hoesjes voor de iPad

Je kunt het zo gek niet bedenken of het is te koop. Een grappig hoesje voor de iPad of een kleurig geval. Nou zijn er ook nog sterke hoezen. Daar kun je van een meter hoogte een bowlingbal op laten vallen of met een auto overheen rijden. De iPad blijft dan heel. Waarom ik geen linkje naar zo’n sterke hoes erbij zet? Omdat ik niet aansprakelijk wil zijn voor de gevolgen. Ga maar lekker eens zelf Googlen en Bingen op zo’n hoes.

Toch kan ik het niet laten. Het volgende filmpje is van de producent van het hoesje.

Het filmpje hieronder moet je vooral ook bekijken. Dezelfde test met hetzelfde resultaat. Echt? Blijf vooral kijken tot na de eerste twee minuten.

Tja, wat kun je nog meer met een bowlingbal? 😉

 

Eén antwoord op “Grappige, leuke, stevige hoesjes voor de iPad”

Geef een reactie