Anna Netrebko

Anna Netrebko (sopraan) ziet er niet alleen mooi uit, ze heeft ook een indrukwekkende stem met een mooi donker timbre. Zo iemand zou je wel eens life willen zien. Dat kan op 2 juli 2011 in Köln in de Kölner Philharmonie. Daar treedt zij op samen met Erwin Schrott (nog nooit van gehoord). Het concert wordt ‘verkocht’ door ‘DEAG entertainment’. Op de website van DEAG moeten we meer informatie over dat concert kunnen vinden. Op het tijdstip van dit schrijven wordt daar echter niet bij verteld door welk orkest Anna en Erwin worden begeleid. Of staan zij als duo op het podium en zingen alles a capella? Gezien het omschreven programma lijkt me dat niet logisch.

De prijzen van de kaartjes zijn wat mij betreft wat aan de hoge kant:

 

KAT. BESCHREIBUNG PREIS
1 Nummerierter Sitzplatz Normalpreis € 443,00

2 Nummerierter Sitzplatz Normalpreis € 356,50

3 Nummerierter Sitzplatz Normalpreis € 278,50

4 Nummerierter Sitzplatz Normalpreis € 221,00

5 Nummerierter Sitzplatz Normalpreis € 163,00

6 Sitzplatz z.Zt. keine Tickets verfügbar
9 Chorempore (Z) Normalpreis € 278,50

Mocht dit je niet weerhouden dan zijn de kaartjes o.a. hier te bestellen.

Ik denk dat ik me maar houd bij HQ audio opnamen op een schijfje (SACD) of een bezoek aan een concert in een theater hier in de regio.

Ik vraag me af waarom die prijs zo hoog is. Hoge BTW? (grapje) Het gezicht van Anna? Haar stem? Waarschijnlijk ontbreken in Duitsland de subsidies zoals we die hier in Nederland kennen en is het concert niet door het bedrijfsleven gesponsord. Wie het weet mag het zeggen. Oh ja… en mocht je gaan, maak dan een foto voor me. 😉

Geef een reactie